кадър Нова твЖивотът на новия кабинет ще е кратък. Щом Има

...
кадър Нова твЖивотът на новия кабинет ще е кратък. Щом Има
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ: Новият кабинет ще има кратък живот

кадър Нова тв

Животът на новия кабинет ще е къс. 

" Щом " ИТН " няма да е в открита коалиция, тогава няма да има съглашения, всичко ще бъде по ползи, не по политики. Затова считаме, че ще наподобява на тези на Беров и Орешарски ". С тези думи стартира присъединяване си в " Офанзива с Любо Огнянов " депутатът от ГЕРБ-СДС Александър Иванов.

Той счита, че приликите сред държавното управление на Орешарски и това, което следва да се образува, са прекалено много и му предсказа подобен живот.

Според него като съпротива ГЕРБ ще покаже, че има градивни оферти.

" Може би и Радев да предложи лица, които да влязат от служебното в постоянното държавно управление. Обществото беше квалифицирано за влизане във властта на Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия ", съобщи Иванов.

" Комисията за проверката по време на 45-тото Народно събрание беше превърната в цирк, по тази причина не участвахме в гласуването. При излъчването на членове на краткотрайни комисии, се случи казус - новите ръководещи изолираха единия представител от ГЕРБ, по тази причина взехме решение да не участваме ", изясни той.

По думите му по този метод честността и прозрачността са били заметени. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР